Scrie-mi




Mai întâi, aş vrea să-ți mulţumesc, din adâncul inimii mele, dacă mă urmărești şi ai curajul să probezi reţetele mele

Mulţumesc pentru orice iniţiativă pe care ai luat-o (sau o vei lua) pe acest blog. 
Un comentariu, un „like/share", o observaţie (de exemplu: ai greșit aici, sau aici, sau aici).
TOTUL este important!

Totul în afară de răutate, sfaturi gratuite (eu știu mai bine decât toți), negativitate etc. 

Părerea cititorilor este deosebit de valoroasă și țin cont de tot ce mi se aduce la cunoștință în mod educat. 

Dacă vrei să-mi scrii în privat găsești un formular de contact pe undeva (aici pe pagina). 

Mesaj in sticla



Repet, simte-te liber să întrebi, să propui, să corectezi, să critici (constructiv).

Câteva reguli de bun simţ sunt necesare, dar nu le listez. 
Știi la ce mă refer. 

Te avertizez că nu voi tolera niciun fel de abuz! 
Nu voi tolera xenofobia/rasismul, insultele adresate mie sau oricărei alte persoane, trivialitatea, pornografia, lipsa de respect în general. 

Mă plesnești, nu-ți întorc și celălalt obraz, că nu sunt Isus sau vreo sfântă ceva. 
Îmi dai peste nas, așteaptă-te să-ți întorc neobrăzarea. 

Dacă îţi place satira/umorul negru/ironia te aştept şi pe primul meu blog în absolut: „Carpe Diem”. 
Aici vei putea citi şi poveştiri adevărate, recenzii despre magazine on-line, pamflete, etc. 
Carpe Diem - știi, desigur - că înseamnă „trăiește clipa”. 

În total, până în anul 2021, am ajuns să am 34 de blog-uri. 
Este o listă completă pe undeva, în cazul în care ești interesat. 
Dar, pe bara laterală, găsești multe dintre blog-urile mele. 

Am mai multe pagini Facebook unde te aştept cu nerăbdare să-mi devii prieten pentru a te ţine la curent cu toate notificările.
Pagina oficială a blog-ului: Facebook De gustibus non est disputandum

Pagina Twiter este ... hmm.. Este, dar nu sunt familiarizată cu acest social network. Mai precis: HABAR NU AM cu ce să mănâncă și cum! 

Oricum, mă găsești peste tot (în medul online), asta dacă vrei. 

Ține cont, te rog, că ziua mea are 24 de ore. 
Uneori uit în ce secol suntem.


Contez pe înțelegerea și sprijinul tău, om bun!

Mulţumesc. 

Ps. 
Cristina G. este numele meu de autor. 
G. vine de Gherghel. 










Trimiteți un comentariu

4 Comentarii

  1. As dori reteta de --zacusca cu ardei iuti--ma puteti ajuta?
    --getasart@yahoo.com --
    Multumesc;
    Doamne ajuta!
    Geta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur că da! Cred că templatele are o problemă și nu recunoaște cuvintele fără diacritice. Se găsește în meniul- Exotice (bara de sus). Link-ul aici: http://reteteindraznete.blogspot.ro/2012/10/zacusca-de-ardei-iuti.html
      Sper să vă fie de folos.
      O viață senină, picantă și delicioasă! (f)

      Ștergere
  2. BUNA....am privilegiul de a scrie cuiva pe blog ...nu am mai facut-o..intrucat doar urmăream informatiile si le preluam ca atare....acum am văzut o reteta indrazneata (Salată de cartofi cu păpădie, prune și roșii - )si pt ca aveam niste cartofi fierti cam 300gr, am incercat-o rapid. Mentionez ca am tot adăugat ingrediente pt ca gustam si mi se părea fada, ca am încercat sa o fac fără sare....deci neavand coreandru am copt niste grau si nuca si am amestecat cu ingredientele din reteta...dar cum ziceam ....am tot adăugat si altele, precum câteva frunze de urzica, de zmeura, de menta, de untisor cu flori cu tot, 1 lingurita de rozmarin, 1/2 gogosar in otet, tocat mărunt, putin pătrunjel uscat, 1 lingura zeama de lamaie, câteva măsline negre nesărate...si m-am oprit ca a vetit sotia si vazandu-ma implicat in lucrare, m-a întrebat ce fac acolo...salata "orientata"? ...as fi trimis si o poza dar nu stiu cum s-o fac...

    RăspundețiȘtergere
  3. Bună Oscar,
    Am citit de câteva ori comentariul tău, căci, inițial, am crezut că-i ironie și sarcasm.

    Ai făcut o salată „orientată” rău de tot. N-ai zis cum a ieșit la gust că ai combinat „ceva” (wow!) arome.
    Ce părere a avut soția?

    Eu nu am în casă (nici pe lângă casă) atât de multe frunze. Sincer, nici n-am știut că se mănâncă frunzele de zmeură!
    Nu știam nici untișorul ce-i. Acum am aflat. Hmmm. Câte nu știe omul în viață....

    Fără sare mai toate mâncărurile sunt insipide, părerea mea. De aia trebuie puse condimente și ierburi.

    Oscar, îți mulțumesc pentru timpul acordat scrierii acestui comentariu. Mai rar așa ceva.
    Când o să mă întorc la viață normală, poate fac și eu salata asta orientată.

    O viață delicioasă îți doresc alături de familia ta.

    RăspundețiȘtergere

RESPECT este cuvântul de ordine. Aroganța/grandomania, insultele de orice gen, comentariile care NU sunt la obiect nu au ce căuta pe această pagină. Dedic trup şi suflet reţetelor, de aceea orice iniţiativă pozitivă (like, share, comment) este apreciată. Mulţumesc. O viaţă delicioasă îţi doresc. Ps. În caz de nu vezi publicat comentariul tău (1-3 zile), este pentru că nu am acces la internet.