Ultimele postări
Loading...
Friday, 1 February 2013

Năut cu porumb


Nu este o reţetă dar o idee. De post şi pentru vegani/vegetarieni/celiaci. 
Nutritiv şi delicios. Aşa, ca să mai faci ceva nou şi rapid.

Nu sunt mare adeptă a conservelor decât dacă le fac eu. Totuşi, fac excepţie la năut, mazăre, porumb şi câteva alte alimente.

Ingrediente:
  1. 1 cutie de năut (fiert)
  2. 1 cutie porumb boabe 
  3. sfeclă roşie proaspătă sau la borcan
  4. 2 linguri ulei de măsline
  5. sare după gust
  6. Opţional: seminţe de susan/in/mac/floarea soarelui, ceapă
Mod de preparare:
Scurgeţi conservele. Treceţi prin apă rece conţinutul (boabele de porumb, năutul), scurgeţi. Puneţi într-un bol, adăugaţi sfecla, uleiul, sarea. Amestecaţi şi e gata.

Menţiuni. Poţi pune şi pastă scurtă fiartă, orez fiert, grâu, cartofi, linte, etc. Mie îmi place foarte mult năutul. Ca să nu mai spun de porumb. 


0 comentarii:

Post a Comment

RESPECT este cuvântul de ordine. Aroganța/grandomania, insultele de orice gen, comentariile care NU sunt la obiect nu au ce căuta pe această pagină. Dedic trup şi suflet reţetelor, de aceea orice iniţiativă (like, share, comment) este apreciată. Mulţumesc. O viaţă delicioasă îţi doresc. Ps. În caz de nu vezi publicat comentariul tău (1-3 zile), este pentru că nu am acces la internet.

 
Toggle Footer