Fasole-Idee englezească


Nume original: beans on bread şi nu este nimic extraordinar. Dar este rapid şi extrem de gustos. 
Eram în Anglia şi mereu ruptă de foame. Simţeam nevoia să mănânc doar mâncăruri săţioase. Într-o sâmbătă, gazda mea cea ospitală mi-a făcut asta. Mi-a plăcut şi am zis că merită să-ţi dau ideea şi ţie. Cine ştie... Plus că este de post şi pentru vegani, vegetarieni.

Pentru o porţie
Ai nevoie de fasole cu sos de roşii gata făcută (4-5 linguri). Îţi recomand conservele din marile magazine. (Ştiu... conservele nu-s sănătoase. Dar există ceva sănătos în ziua de azi?!) Conservele de fasole sunt foarte practice. Eu iau cu sos chili.
De asemenea mai ai nevoie şi de o felie de pâine pentru toast (depinde de câte porţii vrei să faci). O vei prăji (lejer) la ce aparat ai, sau chiar la cuptor. (eu am grill şi am folosit pâine de casă cu roşii, click pentru reţetă).
Pui felia de toast (prăjită lejer) într-o farfurie, încălzeşti câtă fasole consideri că vei mânca şi o torni peste pâine.
Se serveşte fierbinte.

Ideea aceasta este pentru leneşi (ca mine) sau/şi pentru acei care nu au timp să gătească şi sunt rupţi de foame.

Fasole cu pâine practic, dar servită în alt mod. Foarte simpatic. Părerea mea.

Trimiteți un comentariu

2 Comentarii

  1. 20 fraze scrise,pentru Fasole la conserva cu paine prajita.Penibil

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce este penibil?
      Faptul că aceste 20 de rânduri nu s-au scris singure și nu cer bani pe ele?
      Ori faptul că am dat o idee unor oameni grăbiți?
      Dacă ar fi fost ce năzuiați, ați fi lăsat un comentariu?

      Ștergere

RESPECT este cuvântul de ordine. Aroganța/grandomania, insultele de orice gen, comentariile care NU sunt la obiect nu au ce căuta pe această pagină. Dedic trup şi suflet reţetelor, de aceea orice iniţiativă pozitivă (like, share, comment) este apreciată. Mulţumesc. O viaţă delicioasă îţi doresc. Ps. În caz de nu vezi publicat comentariul tău (1-3 zile), este pentru că nu am acces la internet.