Ador cafeaua în general şi această
îngheţată este indicată celor ce simt aceeaşi iubire faţă de
această „băutură”.
Grad de dificultate: niciunul
Timp de preparare: 10 min + 4-5 ore,
depinde
Porţii: 1 mare dar... depinde
Ingrediente
- 200 g = 1 cană smântână (12% am pus eu)
- 3 linguri de zahăr de trestie/sfeclă
Mod de preparare
Procedeul este similar cu toate celelalte alte reţete personale pe
care le găseşti în meniul „Dulciuri”
- Pune smântâna într-o cutie (mai măricică) Să aibă capac
- Pune zahărul în ploaie amestecând foarte bine cu mixerul (4-5 min).
- Acoperă şi pune la congelator.
- Ori o scoţi din 2 în 2 ore să o amesteci, ori nu. Cum mai uit eu de ea.
Menţiuni
- Este optimă după circa 4-5 ore de congelator. După mai mult de 10 ore devine tare ca piatra. Va trebui să o scoţi cu 15-20 min. înainte de a fi servită.
- Are o culoare naturală fantastică!!!
Dacă-ţi place, (şi ţi-am dat o idee) un like la pagina
Facebook este echivalent cu Mulţumesc.
Să ai poftă. :)
0 Comentarii
RESPECT este cuvântul de ordine. Aroganța/grandomania, insultele de orice gen, comentariile care NU sunt la obiect nu au ce căuta pe această pagină. Dedic trup şi suflet reţetelor, de aceea orice iniţiativă pozitivă (like, share, comment) este apreciată. Mulţumesc. O viaţă delicioasă îţi doresc. Ps. În caz de nu vezi publicat comentariul tău (1-3 zile), este pentru că nu am acces la internet.