Am probat deseori, varie combinații de
varză murată. Aceasta este una dintre preferatele mele.
Asta pentru că am început o dietă de
detoxificare și slăbire. M-am îngrășat 2 kg în ultima perioadă
și vreau neapărat să le dau jos până la Crăciun.
Asta a fost prânzul meu (1 porție, nu
două).
Grad de dificultate: redus
Timp de preparare: 20 min
Porţii: 2
Ingrediente
- 1 ceapă roșie + 4 cepe verzi (foi). Aceasta din urmă este opțional; aveam în casă rătăcită prin frigider
- 2 ardei grași copți (am avut la congelator), dar poți pune-n loc ardei proaspăt
- 2 linguri susan (conține calciu mai ceva ca laptele)
- 1 ardei iute sau 1 linguriță boia de ardei iute (arde grăsimile. Pun în orice mâncare!!!)
Mod de preparare
- Taie varza mărunt și pune-o într-un bol mai măricel
- Curăță, spală și taie ceapa peștișori
- Pune ardeii tăiați, susanul, uleiul.
- Amestecă și servește cu mult gust!
- Cum am zis, sunt la dietă și am servit-o ca pe o masă completă (ceea ce și e), dar poate reprezenta o optimă garnitură la cartofi prăjiți, carne, pește, etc.
- Pentru alte rețete similare de post sau nu, vizitează meni-ul din prima bară de sus (stânga) „Salate”. (nu se prea observă).
- Dacă-ţi place (şi ţi-am dat o idee) orice iniţiativă: un like/share la pagina Facebook (click şi vei găsi mult mai multe fotografii), un vot (în dreapta sus) este echivalent cu Mulţumesc.
0 Comentarii
RESPECT este cuvântul de ordine. Aroganța/grandomania, insultele de orice gen, comentariile care NU sunt la obiect nu au ce căuta pe această pagină. Dedic trup şi suflet reţetelor, de aceea orice iniţiativă pozitivă (like, share, comment) este apreciată. Mulţumesc. O viaţă delicioasă îţi doresc. Ps. În caz de nu vezi publicat comentariul tău (1-3 zile), este pentru că nu am acces la internet.